• foto vanaf het dakterras
  foto vanaf het dakterras

 • foto vanaf het dakterras
  foto vanaf het dakterras

 • Locatie van de vakantiewoning

  De vakantiewoning ligt dichtbij het strand en Kralendijk, in een rustige woonomgeving in de wijk Nawati/Republiek. Voor wie Bonaire kent: een stukje de berg op, ca. 5 autominuten van de stad. Het dichtstbijzijnde strand is een paar minuten rijden, net als de gezellige Beachclub Spice Beach. De luchthaven ligt op ca. 12 minuten rijden

  De woning is gelegen in een prachtige tropische tuin, vol met o.a.palmbomen, aloeplanten, flamboyants. De tuin is volledig ommuurd, waardoor de ezels buiten de tuin blijven en eventuele kinderen binnen de tuin.  Het huisje ligt met de auto enkele minuten van zee en het bekende Eden Beach. Kralendijk is ook met de auto enkele minuten rijden.Vanaf het ruime dakterras (bereikbaar via een vaste trap) kijkt u uit over een deel van Bonaire en richting Klein Bonaire en kunt u genieten van prachtige zonsondergangen. Op de porch kunt u heerlijk ontbijten of barbecueŽn terwijl de loraís en kolibries door de tuin vliegen.

  Je zit hier ook op loopafstand van de Seru Largu. De enige berg op Bonaire waar je met de auto kan komen. Het is echt de moeite waard om daar rond zonsondergang even een wandeling te maken met uitzicht over heel het eiland. Echt prachtig!