Vakantiehuis op Bonaire

Interesse?

Informeer naar de beschikbaarheid

Wim en Carla de Konink

Kaya Oro 6, Bonaire

+599 781 0005

Jaargemiddelden op Bonaire

1
Zon uren per dag
1 ºC
Zomer en winter
1
Zon uren per jaar

Huurprijzen

Prijzen per nacht

1 of 2 personen 90 euro
3 of 4 personen 100 euro

Borgsom

Wij vragen een borgsom van 200 euro bij het boeken van de vakantiewoning

Eindschoonmaak

De kosten voor de eindschoonmaak zijn 75 euro.

Prijzen zijn per nacht, niet per persoon

Voorbeeld: kom je met 4 personen een week logeren, dan betaal je in het laagseizoen 7 x 100 euro plus 75 euro eindschoonmaak, dus 775 euro.

Dat is dus maar 194 euro per week per persoon!

Energie en water

Water en energie zijn bij de prijs inbegrepen. Dit is gebaseerd op normaal gebruik. Als de airco’s ook overdag  hele dag worden gebruikt dan worden de extra kosten verrekend met de borg. Wij informeren je daar van tevoren over.

Over ons

Wij zijn Wim en Carla, als enthousiaste duikers kwamen wij regelmatig op vakantie naar Bonaire. Dat beviel ons zo goed, dat we in 2010 besloten om met ons gezin naar Bonaire te verhuizen. We vinden het een fantastisch eiland, lekker relaxed, altijd mooi weer en volop mogelijkheden voor duiken, surfen, kiten etc. Ook de gezelligheid, happy hours en strand BBQ’s, zorgen ervoor dat we het hier erg naar onze zin hebben. Sinds 2015 verhuren wij deze vakantiewoning. Omdat we zelf op het eiland wonen, kunnen we persoonlijk contact met de gasten hebben en waar nodig tips geven of zaken voor ze regelen. Desgewenst halen en brengen we onze gasten ook zelf van en naar de airport.